Laukaa, Finland
Kieli:  Suomi
CurCond
Päivitetty30/09/2020 22:04 
 
Tämä asema on tyyppinimeltään DAVIS VANTAGE PRO2. Tiedot kerätään joka 10 sekunti ja sivu päivittyy joka minuutti. Tämä sivu ja tiedot päivittyvät Cumulus ohjelmalla. Asemaan kuuluu tuulimittari, lämpömittari, sademittari, ilmapuntari sekä kosteusmittari jotka ovat asennettu parhaasen mahdolliseen paikkaan.Sivustolla esitetyt säähavainnot kerätään tällä sääasemalla. Sääasema on asennettu Laukaan Vihtavuoreen. Vihtavuori on pieni kylä Laukaassa. Vihtavuori tunnetaan parhaiten ruutitehtaastaan. Jopa paikallisen urheiluseuran nimikin kuvastaa tätä, eli seura on Vihtavuoren pamaus.Ohessa pieni kuva Vihtavuoren taajamasta. Klikkaamalla kylän kuvaa, pääset Vihtavuoren kyläyhdistyksen sivuille. Asema on liitetty myös Weather Underground, AWEKAS, FinWx.net sekä European Weather Network sivustoille. Asema on myös CWOP jäsenasema. Asema lähettää säädataa noille verkostosivuille lähes reaaliajassa.
Vihtavuori city

Näytä suurempi kartta

the mud and gravel motorbike riders forum BMW and other stuff dealer in Jyvskyl Bikestuff dealer in Jkl Motorbike dealer in Jms Triumph Dealer in Middle-Finland
Wallu
EXPLORER EXPLORER ANEMOMETER
Find more about Weather in Vihtavuori, Finland
Click for weather forecast

HUOM!!! UUTTA!!

Nyt voit tehdä omille sivuillesi reaaliaikaisen "sääaseman" Sääasema Vihtavuoren tuottamasata säädatasta. Klikkaat vaan oheista widgettia ja siellä Weather Undergroundin sivulla valitset :"get a PWS-widget", sieltä sitten valitset mieleisesi ulkoasun tuolle widgetille ja sitten vaan kopioit koodinpätkän sieltä ja liität tuon koodinpätkän haluamallesi kohdalle omalla sivustollasi. Ja se on siinä... Sinulla on "reaaliaikaista" säädataa tuottava asema sivullasi...

Tietoa sivustosta

Sivuston ulkosasun on suunnitellut ja toteuttanut CarterLake.org apunaan PHP-koodauksessa Saratoga-Weather.org.
Erikoiskiitokset menee Kevin Reedille, TNET Weather, hänen työstään alku peräiseen Carterlake templateen, sekä hänen avusta PHP-koodauksessa.
Erikoiskiitos Mike Challikselle, Long Beach WA, hänen tuuliruusu-generaattorille, tyylin vaihtajalle sekä CSS-tyyleille tällä sivustolla.
Erikoikiitos menee Ken Truelle, Saratoga-Weather.org, AJAX-näytöstä sekä muista pienistä PHP-palikoista tälle sivustolle.

Kiitos Henkalle,Sääasema Salo, Pertteli apunaan Lokke, Teutari.net, Suomen kielen tiedoston käännöstä.

Alkuperäisen ulkoasun on suunnitellut Designs by Haran.